Besta bröllopsentren!

Haha, såg den här filmen på Youtube idag, tyckte att det var ärke x'D 


Bäversko!

Jaa, nu har det ju kommit en tävling på Nelly.se, som går ut på att designa en sko. Och i all ra till mina Bäverfränder, så tog jjag mig äran att 'designa' en sko med en BÄVER!

Jag tycker personligen att det är en UTSÖKT sko, och jag skulle med gjädje bära den själv!
Så RÖSTARÖSTARÖSTA (god daaaaaamit) om du vill ha på dig din EGNA, COLLA sko med NinjaBeaver på!
(Gjord av PhantomBeaver, med inspiration av Vitamin, www.teatime.weblogg.se) x'D

Mina designade sko på NELLY.COM

Hjälp mig att vinna, rösta på mina skor här!


Sedär ja!

Har nu beställt 2 böcker från Blocket (Princess Ai, del 2 och del 3) för 10 kr styck! Frakten tillkommer dock 40 kr, men det blir lika billigt som att man köper EN av böckerna i stockholm till fullpris, så jag är nöjd!

Ska åka till Gotland på onsdag kväll (åker nattförjan) med familjen, det ska bli sköjj!
 Men jag måste packa också :S Ska gör adet idag... eller... hm... sen. Yes x'D

När vi kommer hem från ön så ska vi ordna en loppis/café här hemma i trädgården, så mamma har rensat ur garaget, längtar tills vi ska börja - har redan massor med grejs jag ska sälja, bl.a kläder och mangaböcker (Hela min Shonen Jump samling, från början till slut, puh pinally i can let it die ._.) :3

Det kommer nog stå en litean annons i annonsbladet om några veckor ((Mama ska sälja tyg, så ni kommer nog fratta om det står att vi säljer tyg, then its us))

--

Jag har nu fastnat i ännu en av mina 'musikal-knoddar'. Nu är det Chess-låtarna som jag lyssnar på extra mycket. Jag önskar verklugen att jag hade sett den när den gick i huvudstaden -.-'
 Men jaja, shit happens. Jag har dock hela boxen med alla låtarna (svenska) hemma, och det finns ju alltid youtube, höhö ;)

 


RSS 2.0